Je bent overtuigd van de nut en noodzaak van digitalisering in je bedrijf. Of het gaat om efficiënter verkopen met een slim CRM-systeem of het beter bedienen van je klanten door digitale klantenservice of met een nieuw product. Maar waar begin je met innoveren? En hoe krijg je je organisatie mee in verandering? ‘Tech-evangelist’, verandermanager en ondernemer Maarten Lens-FitzGerald geeft tips om met je bedrijf anders te gaan staan, zodat je beter gaat bewegen.

Lens-FitzGerald is keynote spreker, verandermanager en ondernemer. Hij sprak op evenementen van het World Economic Forum, TED tot het Mobile World Congress. Grote bedrijven huren hem in om als verandermanager teams door innovatie-projecten te leiden.

Vroeger leefden we in een wereld van schaalbare efficiëntie: systemen waarin steeds meer producten voor steeds minder geld werden geproduceerd. Nu staat het product niet meer centraal, maar de mens. Verandering gaat sneller dan ooit, met technologie als ‘afterburner’. Nieuwe markten schieten als paddenstoelen uit de grond. Hoe beter je kunt inspelen op verandering, hoe succesvoller je bedrijf. De adaptieve organisatie is de toekomst. Succesvol innoveren begint met een interne drang naar vernieuwing, veroorzaakt door pijn (teruglopende resultaten) of inspiratie (kansen zien). Ga daartoe op expeditie. In onze whitepaper 9 tips om jouw ontdekkingstocht succesvol te doorlopen.

Schrijf je in en download onze whitepaper