Het thuiswerken verschoof geleidelijk aan naar plaats- en tijdonafhankelijk werken, waardoor medewerkers nu vanaf bijna elke plaats op elk moment kunnen werken. Daardoor kunnen ze ook via een onveilige verbinding toegang krijgen tot bedrijfsgegevens. Dat moet je natuurlijk niet willen! Een goede cybersecurity is daarom nú belangrijker dan ooit. Hoe zit dat bij jou? Benieuwd of jij dit goed op orde hebt? Na deze TableTalk weet je hoe software en systemen constant goed te beveiligen zodat je niet vatbaar bent voor cyberdreigingsrisico's zoals ransomware.

Leer van de experts

Danny Mekić is technologie- en innovatie-expert en serie-ondernemer. Zijn bedrijf NewTeam adviseert verschillende overheidsdiensten en 40 van de grootste organisaties in Nederland op het gebied van technologie en innovatie. Hij neemt je mee in de wereld van privacy en veiligheid. Wat betekent privacy en hoe is dit door de jaren heen veranderd? Hij laat zien hoe je binnen je organisatie voor een beveiligingscultuur zorgt. Want security is niet alleen de pakkie-an van de IT-manager. Het raakt ook andere afdelingen zoals HR.

Dr. Melanie Rieback is de CEO en medeoprichter van Radically Open Security, 's werelds eerste non-profit adviesbureau voor computerbeveiliging. Melanie heeft voor haar werk vele prijzen en onderscheidingen ontvangen. Zij praat je bij over ethisch hacken. Als geen ander weet zij hoe je het beste je digitale beveiliging kunt beoordelen en verbeteren. En welke middelen en informatie daarvoor beschikbaar zijn. Zo leert ze je bijvoorbeeld hoe pentesten nuttig kunnen zijn voor jouw organisatie. Dit is een test waarbij ethische hackers systemen onderzoeken op kwetsbaarheden.

Programma

15.50
Online inloop
16.00
Welkom door host Teun Aarden
16.10
Zonder privacy geen veiligheid: en zonder veiligheid geen privacy – Danny Mekić
16.40
Q&A
16.50
Openheid en ethisch hacken – dr. Melanie Rieback
17.20
Q&A
17.30
Einde (eventuele uitloop tot 18.00 uur)