Zet technologie in om je business weer menselijk te maken

Kijk jij ook naar de cijfers van vorig jaar om de visie voor dit jaar te bepalen? Niks mis mee, maar deze nieuwe wereld vraagt om een andere strategie. Om je staande te houden moet je focus niet op cijfers liggen, maar op je klanten. Dat noemen we Customer Centricity: het centraal zetten van de klant in alle beslissingen die je neemt. Want natuurlijk is de klant je belangrijkste motivatie om te ondernemen. Maar klanten zijn ook raadgevers die je kunnen helpen de juiste strategie te bepalen. Zet je klant dus op een voetstuk en zorg zo dat je concurrenten voor bent.

Technologie gaat je helpen om jouw klant zich koning te laten voelen

Grote websites hebben een standaard van service gecreëerd waar we allemaal aan mee moeten doen. Ze luisteren naar hun klanten en passen hun service, producten en systemen aan naar hun wensen. Klinkt ingewikkeld en duur? Dat is het niet. Onze spreker Nancy Rademaker geeft je tips en laat slimme technologie zien waarmee jij dit ook kunt doen. Zodat jouw klanten zich koning voelen!

Nancy Rademaker wijst je de weg naar klanttevredenheid

Nancy is met meer dan 25 jaar ervaring in de IT de expert op het gebied van innovatie IT en technologie. Ze zette in Nederland het examenvak Informatica op, werkte voor grote techbedrijven en is co-founder van Drawify en partner bij Speakers Club. Als er iemand is die weet hoe je de klantrelatie versterkt met behulp van technologie, dan is Nancy het.

Programma

10.50
Online inloop
11.00
Introductie
11.05
'Zet technologie in om je business weer menselijk te maken' – Nancy Rademaker
11.25
Q&A
11.30
Einde