DDoS- en ransomware-aanvallen zijn wezenlijke gevaren waarbij bedrijven worden getarget en gehackt. Je denkt als bedrijf goed gewapend te zijn tegen deze aanvallen, maar hoe zit dat op kleine schaal? Cybercrime is dichterbij dan je denkt: in je privéleven om precies te zijn. Hackers proberen ongezien en zolang mogelijk toegang te krijgen tot je cloud, om jou vervolgens met de verzamelde informatie af te persen. Investeren in partners en technologieën die jouw privacy serieus nemen, is daarom extra belangrijk.

Ik weet je wachtwoord
Techjournalist Daniël Verlaan is een van de sprekers tijdens de Let’s Talk Business. Hij maakt verhalen over hackers, cybercrime en de duistere kant van het internet. Voor zijn boek ‘Ik weet je wachtwoord’ ging hij undercover in schimmige netwerken. Daniël laat in zijn presentatie met verbluffende voorbeelden zien hoe belangrijk het is om je cloud goed te beveiligen, zowel voor jezelf als voor anderen.

Ik weet je wachtwoord
Gratis het boek ‘Ik weet je wachtwoord’ van spreker Daniël Verlaan ontvangen? Vul dan hiernaast je gegevens in.

Let’s Talk Business met Samsung
Nick Dawson is Director & Global Head of B2B Solutions Sales bij Samsung Electronics. De beveiligingsniveaus die nodig zijn om je persoonlijke en zakelijke gegevens te beschermen zijn ingewikkeld en voortdurend in ontwikkeling. Nick vertelt tijdens zijn sessie over de voordelen van een full-stack embedded security model, met als voorbeeld hun eigen Samsung Knox platform. Hiermee kunnen Samsung-klanten volgens specifieke eisen hun endpoints beveiligen, configureren, implementeren en beheren.

Cybercriminelen mysterieus en ongrijpbaar? Na deze Let’s Talk Business ben je ze altijd een stap voor.

We zien je graag op:
 
  • Woensdag 23 juni 2021
  • Van 11.00 uur tot 12.00 uur
  • Online via een livestream

Programma:
10.50 uur - Online inloop
11.00 uur - Introductie – Danny Frietman
11.05 uur - ‘Ik weet je wachtwoord ’– Daniël Verlaan
11.30 uur - ‘Privacy & Trust in a Hyper-Connected World’ - Nick Dawson
11.50 uur - Q&A
12.00 uur - Einde   
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het opsturen van het boek en worden daarna verwijderd.