We leven in bijzonder spannende tijden. De energiecrisis, inflatie en een pandemie hebben ervoor gezorgd dat bedrijven omvallen. Hoe ga je als ondernemer en bedrijfsvoerder om met een lastige economie? En: wat als de bedrijven die omvallen jouw klanten zijn? Hoe vang je dit als corporate op?

Ondernemen in een lastige economie

Wanneer alle kosten hoger worden hebben mensen minder te besteden. Dus ook jouw klanten en prospects. Hoe je daar mee omgaat en hoe je tóch blijft groeien als bedrijf? Daarover gaan we met Annemarie van Gaal en Ron Blaauw in gesprek tijdens deze TableTalk.

Annemarie van Gaal is ondernemer, investeerder, adviseur en columnist. Haar carrière begon in de jaren ‘90 in Rusland, waar zij de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In Nederland werd zij bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld in het tv-programma Een dubbeltje op z’n kant. Daarnaast is ze investeerder in verschillende ondernemingen en lid van de RvC van diverse grote bedrijven. Ze is geïnteresseerd in alle aspecten van het ondernemerschap waarbij lef en innovatie een grote rol spelen.

Ron Blaauw behoort als chef-kok tot de gastronomische top van Nederland. Hij maakte furore met restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel, dat in 2004 z’n eerste, en in 2006 z’n tweede Michelinster kreeg. In 2011 verhuisde Blaauw zijn keuken naar Amsterdam. In maart 2013 gooide hij het roer om. Blaauw sloot het sterrenrestaurant en opende een paar dagen later op dezelfde locatie Ron Gastrobar, dat een overzichtelijk aantal betaalbare gerechten serveert en in 2013 toch weer zijn eerste Michelinster kreeg.

Hoe ziet de TableTalk eruit?

Deze TableTalk vindt plaats in restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan! Na de verhalen van onze sprekers volgt een rondetafelgesprek waarbij iedereen van gedachten kan wisselen over de onderwerpen en elkaar kan inspireren. Vervolgens sluiten we af met een heerlijk diner.

Dus heb jij een leidinggevende functie en ben je benieuwd hoe je ervoor zorgt dat jouw organisatie optimaal is opgewassen tegen tegenslagen? Dan is dit een event dat je niet mag missen!

Programma

15:30
Ontvangst
16:00
Welkom door host Teun Aarden
16.05
Presentatie Annemarie van Gaal
16.45
Presentatie Ron Blaauw
17.20
Rondetafelgesprek 
18:00
Diner
20.30
Einde