Door de bijzondere omstandigheden van het coronatijdperk brengen we veel meer tijd online door. En dat leverde een aantal interessante nieuwe fenomenen op. The Metaverse: het nieuwe driedimensionale internet, NFT, Web 3.0, synthetische media en de kracht van fandom en communities. Na deze TableTalk TV ben je op de hoogte van dé digitale trends van 2022.

Trends in 2022: het nieuwe driedimensionale internet en meer!

Inspiratiespreker Jarno Duursma loopt in de frontlinie van deze digitale ontwikkelingen. Als technologie-expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie schreef hij vier boeken, onder meer over kunstmatige intelligentie en blockchain. Zijn twee meest recente rapporten gaan over 'Machines met verbeeldingskracht' en 'Deepfake technologie'. Deze digitale mogelijkheden creëren kansen die ondenkbaar zijn, maar zorgen er ook voor dat bestaande verdienmodellen, processen en organisaties op hun kop staan. Hoe speel je als bedrijf hierop in?

Nadat Duursma je heeft bijgepraat over de trends van 2022, vertelt ondernemer Rutger van Zuidam hoe hij deze heeft geadopteerd in zijn bedrijf Odyssey. Zuidam is bekend als organisator van vele bitcoin- en blockchainevents en organiseerde ooit de grootste blockchain hackathon ter wereld. Zie jij het al voor je, je bedrijf virtueel uitbreiden in The Metaverse met blockchain-technologie en NFT's? Ook als deze termen nieuw voor je zijn, wil je deze TableTalk niet missen!

Programma

15.50
Online inloop
16.00
Introductie door host Teun Aarden
16.05
'Digital trends that sparked during corona' met Jarno Duursma
16.50
Q&A
17.00
'Down the rabbit hole' met Rutger van Zuidam
17.45
Q&A
18.00
Einde TableTalk TV