Cybercriminelen richten zich op mkb
Nederlandse mkb'ers zijn digitaler dan hun Europese collega’s en lopen voor in kennis en innovatie. Goed nieuws, maar helaas ook voor cybercriminelen. Zij maken namelijk handig misbruik van ondernemers die ook digitaal actief zijn. Zeker de helft van het mkb heeft te maken met cybercrime. En dat is natuurlijk zonde, want met een beetje moeite kun je een hoop problemen voorkomen.

Daarom praten we je graag bij tijdens ons webinar op dinsdag 13 april. Hoe houdt jouw bedrijf cybercriminelen buiten de deur?

Tips en inzichten van de expert
Het webinar wordt gegeven door Dave Maasland, CEO van ESET Nederland. Eén van de grootste IT-Security bedrijven van Nederland en wereldwijd actief. Vanuit zijn vakgebied cybersecurity spreekt hij over de risico’s, maar ook over de mogelijkheden die de digitale wereld biedt: “Wij willen mensen en bedrijven verder helpen en Nederland op deze manier steeds veiliger maken.”

Essentiële informatie voor elke mkb’er
Dave neemt je mee in de wereld van cybercrime. Hij laat je zien welke methodes criminelen gebruiken en waar je op moet letten. Je volgt deze webinar via een livestream. Je kunt live of na afloop vragen stellen.

Details
  • Dinsdag 13 april 2021
  • Van 11.00 tot 12.00 uur
  • Online via een livestream

Programma:
10.50 uur - Online inloop
11.00 uur - Introductie - Thomas van Oortmerssen
11.05 uur - ‘Mkb steeds vaker doelwit van cybercrime’– Dave Maasland, ESET Nederland
11.55 uur - Q&A
12.00 uur - Einde