Met Microsoft Teams kies je voor een toekomstbestendig platform die het hybride werken makkelijk maakt voor jouw medewerkers. Ze kunnen daarmee veilig en zonder problemen overal werken wanneer zij willen. Maar hoe zorg je vanuit IT perspectief ervoor dat Teams optimaal wordt ingezet en toegepast? Na deze webinar heb je gegarandeerd antwoord op deze vraag.

Digitale werkplek met Teams Telefonie

In deze webinar leer je hoe je met de (nieuwste) functies van Teams de ideale digitale werkplek inricht voor al je medewerkers. En ontdek je welke rol het integreren van telefonie hierin speelt.

Remco de Kramer (Product Marketing Manager bij Microsoft) en Robbert van Hagen (Business Development Manager bij Detron) doen je alles uit de doeken aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden. Zodat jij na deze webinar de volgende stap kunt zetten om de digitale werkplek klaar te maken voor de toekomst.

Laat je inspireren en leer:

  • Hoe andere organisaties hybride vergaderen met Teams.

  • Hoe je de uitgebreide functies, zoals het whiteboard en formulieren gebruikt.

  • Hoe je Teams verder op maat maakt voor jouw organisatie met add-ons.

  • Wat de voordelen zijn van het integreren van mobiele en vaste telefonie in Teams.

  • Hoe je de bereikbaarheid van je medewerkers vergroot met de aanwezigheidsstatus.

Voor wie?

Deze webinar is voor IT- en telecommanagers en consultants die Teams gebruiken.

Over de sprekers

Remco de Kramer - Door mensen en technologie te verbinden, helpt Remco bedrijven om te floreren in een nieuwe wereld van hybride werken. Voordat Remco bij Microsoft kwam werkte hij meer dan 10 jaar in de telecomindustrie.

Robbert van Hagen- Met ruim 25 jaar ervaring in IT en telecommunicatie is Robbert een sparringpartner voor bedrijven en instellingen op het gebied van IT en Telecom, Internet of Things (IoT) en Mobiliteit. En stond hij aan de wieg van een aantal nieuwe diensten op het vlak van Cloud telefonie.