Geen toekomst zonder innovatie
Nieuwe dingen proberen is voor veel bedrijven een manier om te innoveren. Dit is een belangrijke weg naar succes, maar geen garantie voor succes. Je probeert dingen uit en gaat vast ook een paar keer onderuit. Dit hoort bij ondernemen. Maar bedenk: als je nooit wat nieuws probeert kost je het niks, maar het levert je ook nooit wat op. Veel ondernemers laten kansen onbenut door niks nieuws te proberen, niet te innoveren. En dat is zonde, want zo loop je na een tijdje achter op je concurrenten.

Daarom praten we je graag bij tijdens onze webinar op donderdag 8 april. Zit innovatie al in het DNA van jouw bedrijf?

Tips en inzichten van de expert
De webinar wordt gegeven door Janneke Niessen, medeoprichter van CapitalT, een venture capital fonds dat investeert in techbedrijven. Zij weet als geen ander hoe innovatie binnen bedrijven begint. Welke lessen heeft zij als succesvolle ondernemer geleerd? En hoe vertaalt zij dit naar de startende ondernemers die ze coacht?

Waarom innoveren van belang is
Janneke neemt je mee in de wereld van innovatie. Zij licht toe waarom experimenteren en nieuwe dingen uitproberen belangrijk zijn. Daarbij laat ze zien hoe je dit in je organisatie kunt doorvoeren en hoe je medewerkers daarin meeneemt.

Je volgt deze webinar via een livestream. Je kunt live of na afloop vragen stellen.

Details
  • Donderdag 8 april 2021
  • Van 10.00 tot 11.00 uur
  • Online via een livestream

Programma:
09.50 uur - Inloop
10.00 uur - Introductie - Thomas van Oortmerssen
10.05 uur - Geen toekomst zonder innovatie – Janneke Niessen, CapitalT
10.55 uur - Q&A
10.00 uur - Einde