Groeien is loslaten

We leven in een veranderende wereld waar mens en technologie genoodzaakt zijn hand in hand te transformeren. Door al die bewegingen in de maatschappij, veranderen ook veel dingen voor jouw bedrijf. Benieuwd hoe je hiermee om kunt gaan? Meld je dan aan voor de webinar ‘Groeien is loslaten’ op woensdag 28 oktober om 10.00 uur.

Twee experts nemen je mee
Arko van Brakel is een expert in ondernemerschap. In zijn visie is ondernemerschap veel meer dan het hebben van een eigen bedrijf. Wat is de beste graadmeter voor de wendbaarheid van een organisatie? En hoe onderneem je met impact? In zijn inspirerende sessie krijg je antwoord op deze vragen.

Niels van der Tang werkt als Connectivity Portfolio lead voor T-Mobile Ondernemen. Niels heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van connectiviteit en communicatie. Niels vertelt tijdens zijn sessie hoe T-Mobile ondernemers en organisaties ondersteunt op het gebied van bereikbaarheid en connectiviteit.

Online editie
Deze webinar volg je via een livestream. Tijdens de presentatie kun je live jouw vragen stellen aan de sprekers en na afloop is er voldoende ruimte om de dialoog aan te gaan over jouw uitdagingen.

Je bent van harte welkom op
  • Datum: woensdag 28 oktober 2020
  • Tijd: 10.00 tot 11.00 uur
  • Locatie: online via een livestream

Programma:
09.50 uur - Inloop
10.00 uur - Opening door Presentator Walter Vermeer
10.05 uur - Presentatie Arko van Brakel
10.40 uur - Interactieve Q&A met Arko van Brakel
10.45 uur - Presentatie Niels van der Tang
10.55 uur - Interactieve Q&A met Niels van der Tang
11.00 uur - Afsluiting en einde

Meld je aan