Het koffiezetapparaat als backdoor: hoe digitalisering je kwetsbaar maakt

Maak je je zorgen over cybersecurity binnen jouw organisatie? Of wil je hier eigenlijk meer mee bezig zijn, maar ontbreekt de tijd? Neem dan deel aan onze cybersecurity webinar in 45 minuten.

Door de alsmaar toenemende digitalisering verandert het IT-landschap ingrijpend, en ontstaan er nieuwe uitdagingen op het gebied van security. De IT-infrastructuur beweegt zich in een rap tempo naar de cloud, medewerkers werken locatieonafhankelijk en wet- en regelgeving stelt steeds strengere security-eisen aan organisaties. Ook neemt de cybercriminaliteit exponentieel toe en wordt het dreigingslandschap complexer.

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) benadrukt de noodzaak van het streven naar een goede cyberweerbaarheid: "Cyberincidenten kunnen onze maatschappij in het hart raken en gedurende korte of langere tijd verlammen. Het afgelopen jaar zijn er verschillende incidenten geweest waarbij duidelijk werd wat de impact van een digitale storing of aanval kan zijn."

Wat heb je als organisatie nodig om op het gebied van security de juiste stappen te nemen? Security anno nu vereist een integrale aanpak, waarbij mens en proces net zo belangrijk zijn. Maar waar begin je en welke expertise heb je nodig?

Jeroen Hentschke helpt je jouw cybersecurity te verbeteren

Onze spreker is Jeroen Hentschke, propositielead security bij Telindus. In dit webinar laat hij zien hoe jouw organisatie een effectieve cybersecurity-aanpak kan ontwikkelen. Hij doet dat onder meer aan de hand van een klantcase. Waar moet je beginnen? Welke expertise heb je nodig en waar leg je de verantwoordelijkheid? En hoe kun je security juist als business enabler inzetten? Na deze 45 minuten heb je gegarandeerd antwoord op al deze vragen!

Win een sessie met een securityspecialist

Weten wat de status van security binnen jouw organisatie is? Onder de aanwezigen verloten wij een aantal sessies met een securityspecialist.

Ben jij erbij 5 november?

Programma

10.50
Online inloop
11.00
Introductie – Teun Aarden
11.05
Cybersecurity in een digitaliserende wereld – Jeroen Hentschke, Telindus
11.35
Q&A
11.45
EindeIk weet je wachtwoord

Schrijf je snel in en ontvang gratis het boek 'Ik weet je wachtwoord' van techjournalist Daniël Verlaan.

Je gegevens worden alleen gebruikt voor het opsturen van het boek en worden daarna verwijderd.