Eerste hulp bij hybride werken

Altijd op kantoor werken? Dat is zó 2019. Medewerkers werken waar én wanneer zij willen. Om te zorgen dat iedereen prettig met elkaar samenwerkt moet je het hebben over de cultuur. Wat past bij jullie organisatie? En hoe doen andere bedrijven het? Medewerkers hebben praktische oplossingen nodig, zoals elkaars agenda inzien of samenwerken in een online document. En daar ligt een glansrol voor de IT'er. Tijd voor actie!

Zó verbeter je de hybride werkcultuur

De drijvende kracht achter een goede hybride werkomgeving is de IT-afdeling. Dit goed faciliteren vraagt veel van het aanpassingsvermogen van IT'ers. De sleutel tot succes: goede afspraken met je team. Dan moet je eerst weten: wat zijn de behoeftes en voorkeuren van je collega's? Dat goed in kaart brengen hoeft niet moeilijk te zijn.

Kim Spinder is expert in leiderschap, strategie en verandermanagement. Ze gelooft in nieuwe manieren van samenwerken en brengt organisaties in beweging met haar innovatieprogramma's. In dit webinar deelt Kim praktische tips voor IT-managers en laat ze zien hoe andere bedrijven hybride werken volledig omarmd hebben binnen de bedrijfscultuur. Egbert Kroon, Director B2B Development Innovations bij T-Mobile, schuift later bij haar aan tafel. Samen bespreken zij, vanuit IT-perspectief, het ideale hybride-werken-pakket.

Programma

10.50
Online inloop
11.00
Introductie – Teun Aarden
11.05
'Eerste hulp bij hybride werken' - Kim Spinder & Egbert Kroon
11.50
Q&A
12.00
Einde