T-Mobile Week van IoT: Making things smart

Benieuwd hoe jouw organisatie efficiënter en duurzamer kan werken met slimme automatisering? Misschien ben je al enige tijd bezig met IoT-oplossingen binnen je organisatie en wil je daarmee een volgende stap maken? Of weet je juist niet waar je moet beginnen? Speciaal voor bedrijven in de energiesector, logistiek, overheid, zorg en retail organiseert T-Mobile Ondernemen de Week van IoT. Een uniek event waarop je alles ontdekt over de kansen van het Internet of Things voor jouw organisatie. Vier dagen, vijf sectoren en de allerbeste sprekers uit verschillende branches. Kom je ook?

Maandag 22 november

Slim, snel en efficiënt met IoT-toepassingen de energietransitie faciliteren.

Hoe kun je de power van Internet of Things gebruiken om de energietransitie van fossiel naar duurzaam te versnellen? IoT-consultant en auteur Robert Heerekop en Arjan Stam, directeur Netmanagement bij Alliander, bespreken de meerwaarde en valkuilen van IoT voor de energiesector. Welke kansen voor CO2-reductie bieden nieuwe Product as a Service-businessmodellen, waarbij je betaalt voor gebruik, in plaats van bezit? Dagvoorzitter Teun Aarden host de rondetafeldiscussie waar Heerekop en Stam aanschuiven bij onze IoT-partner John Tillema (TWTG).

Dinsdag 23 november

IoT-toepassingen in de transportsector en de juiste technologie voor je mobiliteitsvraagstuk.

Hoe krijg je real-time inzicht in de status van voertuigen en vracht en kun je preventief ingrijpen? Met de juiste informatie kan jouw organisatie beter voldoen aan de regelgeving. Technologie- en innovatiespreker Jesse van Doren en Ryanne van der Wiele, Saleslead Benelux bij Fleet Complete, bespreken de uitdagingen die op dit moment leven binnen de logistieke sector. Hoe ga je met van Internet of Things bijvoorbeeld wereldwijde verspilling tegen? En hoe kun je het rijpingsproces van producten beïnvloeden? Onze IoT-partner Frank Hermans van InnoTractor mengt zich samen met dagvoorzitter Teun Aarden en de keynotesprekers in een interessante rondetafeldiscussie.

Woensdag 24 november

Hoe IoT in de publieke omgeving bijdraagt aan energiebesparing en verbetering van de openbare veiligheid.

Inspiratiespreker Joshua Serrao, werkzaam bij het Chief Technology Office van de Gemeente Amsterdam, gaat dieper in op hoe de overheid slim met data om kan gaan in de digitale openbare ruimte. Barbara Huizink, Business Unit Manager bij Dura Vermeer en Martin van der Pol, CTO IoT & Innovations bij T-Systems, presenteren hoe IoT kan helpen om energie te besparen en de leefomgeving veilig en gezond te houden. Dagvoorzitter Teun Aarden host een bedrijvige rondetafeldiscussie met onze IoT-partner Hans Mulder van Munisense en Dennis Ketel en Sofie Berns van Gemeente Utrecht.

Vrijdagochtend 26 november

IoT-toepassingen die direct voordeel bieden in de transitie van de gezondheidszorg.

Benieuwd hoe IoT-toepassingen direct resultaat opleveren in de transitie van de gezondheidszorg? We willen van curatieve zorg naar preventieve zorg en van zorg in een instelling naar zorg op afstand. Maar hoe zetten we daarin de volgende stappen? Keynotesprekers André Hermsen, Innovatiemanager bij zorgorganisatie Sensire en Jean Middeldorp, Customer Solution Designer van Zetacom, laten zien hoe IoT-toepassingen deze veranderingen in de zorg ondersteunen en de kwaliteit van zorg verbeteren. Aansluitend host dagvoorzitter Teun Aarden een rondetafeldiscussie met de keynotesprekers, onze IoT-partner Jan-Willem Heeg van Tiny Bots en Marco Jansen van De Zorgcirkel.

Vrijdagmiddag 26 november

Kostenbesparend de winkelbeleving en veiligheid optimaliseren met IoT.

Benieuwd hoe de toekomst van retail eruitziet? Denk aan winkelbeleving, veiligheid, gezondheid en kostenbesparing. Hoe kun je er met slimme automatisering voor zorgen dat consumenten weer meer naar de winkelstraat komen, in plaats van lekker blijven online shoppen? In dit middagevent praten Michiel Hoogenboom, Business Designer en Client Lead bij Business Models Inc. en Harry van der Zee, CEO van Profuomo/Micro Fashion, je bij over de toekomst van retail. Tijdens de rondetafeldiscussie ontmoeten zij Petra Claessen van BTG, Paul Smissaert van IoT City Business en Floris van Amerongen van IoT unlimited. Zij geven inzichten in hoe je adaptief kunt zijn tijdens een innovatie- en waardecreatieproces.