Kunnen IT’ers de digitalisering bijbenen?
De digitale wereld is er een met oneindige kansen en mogelijkheden. Maar wat gebeurt er als alles digitaliseert? Hackers hebben steeds betere tools in handen om cyberaanvallen te plegen. En je verwacht het misschien niet, maar slimme gadgets zijn zeer gevaarlijk voor de veiligheid van je bedrijf. Ook bedrijven die werken in de cloud lopen gevaar. Kunnen IT’ers deze digitalisering bijbenen?

Alles wordt digitaal, maar zijn we klaar voor een volledig digitale toekomst? Tijdens de webinar ‘Voorbereid op een digitale toekomst’ krijg je inzicht in de keerzijde van digitale en slimme apparaten. Met praktische tips en voorbeelden leer je hoe je je optimaal voorbereidt op een digitale toekomst. Meld je aan! 

De wereld digitaliseert. Zijn IT’ers hierop voorbereid?
Spreker Maria Genova is journalist en schrijfster van de bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ en van het kinderboek ‘What the h@ck!’. Haar missie is om zo veel mogelijk mensen en organisaties weerbaar te maken tegen hackers en online oplichters. Door middel van praktijkvoorbeelden laat Maria zien wat er op het gebied van cybersecurity misgaat, waarom er steeds meer hacks en datalekken zijn én hoe je die voorkomt!

Het wordt een interactief webinar met aandacht voor digitale trends en veel eyeopeners. Ook maak je kans op een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’. De sessie volg je via een livestream. Tijdens en na de uitzending kun je vragen stellen aan onze expert.

We zien je graag op:
 
  • Donderdag 20 mei 2021
  • Van 12.00 uur tot 13.00 uur
  • Online via een livestream

Programma:
11.50 uur - Online inloop
12.00 uur - Introductie – Thomas van Oortmerssen
12.05 uur - ‘Kunnen IT’ers de digitalisering bijbenen? ’– Maria Genova
12.50 uur - Q&A
13.00 uur - Einde