Om topprestaties te leveren moet je doorzettingsvermogen en focus hebben, je moet durven, je moet creatief en slim zijn en je moet samenwerken om het beste uit jezelf en het team naar boven te halen. Dat is ook de succesformule voor ondernemers. Ben jij zo’n ondernemer? En ben je altijd alles de baas? Dan pas je uitstekend bij FC Utrecht en T-Mobile.

Eindbazen

Eindbazen, dat zijn ondernemers die elke dag keihard werken. Ondernemers die kansen pakken. Ben jij een ondernemer met een grenzeloze dadendrang, die unlimited wil ondernemen? Meld je snel aan en word eindbaas van FC Utrecht, op woensdag 22 april tegen Heracles Almelo.

We halen je die wedstrijddag op in de spelersbus van FC Utrecht. Jouw bedrijf komt op het shirt waarin de FC Utrecht selectie speelt, jouw logo op de boarding in Stadion Galgenwaard en jouw gasten in je eigen skybox. Meld je nu aan en word voor één dag de eindbaas bij FC Utrecht.

Eindbaas is een gezamenlijk business initiatief van FC Utrecht en T-Mobile. Aanmelden kan tot en met maandag 16 maart 2020.

Ik meld mij aan en ik wil eindbaas zijn voor een dag

De inschrijving is gesloten.