Stimuleringsregeling voor zorgaanbieders

De impact van het Coronavirus op de Nederlandse samenleving is immens. Iedereen wordt erdoor geraakt. Onze gezondheid is in gevaar en de druk op de economie, ons bedrijfsleven en met name ons zorgsysteem is groot. De geldende preventieve maatregelen zijn nodig, maar zorgen voor een isolement voor de cliënten en patiënten in de zorg.

Daarom is er nu de speciale Coronavirus-variant van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). Hierin stelt de Overheid €50.000 beschikbaar aan zorg- en welzijnsorganisaties die willen investeren in digitale zorg op afstand - maar ook in digitale vormen van sociaal contact van patiënten en/of cliënten.

Wij dragen graag een steentje bij!

T-Mobile Ondernemen draagt graag een steentje bij aan deze regeling. Wij staan immers voor connectiviteit. Vandaar dat we onder ander tijdelijke abonnementen beschikbaar stellen met een enorme hoeveelheid data. Zo verhogen we de normale databundels naar 50 GB per maand. Bovendien bieden we hardware, zoals tablets en routers, aan tegen inkoopprijs.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe jij het meeste haalt uit de Stimuleringsregeling E-Health Thuis? En over ons aanbod dat hierop aansluit? Dat kan uiteraard. Als je nog geen klant van T-Mobile bent, vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je al wel klant van T-Mobile, neem dan even contact op met je accountmanager. Deze kan je helpen om tot een goede invulling te komen van de subsidie.

Hier kan je je niet meer voor opgeven