Om je bedrijfsvoering gezond te houden moet je steeds vaker en sneller anticiperen op nieuwe technologieën. Welke mogelijkheden en nieuwe waarde biedt IoT voor jouw organisatie? Hoe kom je tot de juiste keuze om hierin te investeren? Vul dan hiernaast je gegevens in en kijk de TableTalk TV ‘Ondernemen met IoT’ van 24 november terug.

Ondernemen met IoT
Twee experts geven je nieuwe inzichten over hoe je als bedrijf binnen IoT een ‘digital shift’ kunt maken. Gijs Mensing van Business Models Inc. heeft als strateeg uitstekend zicht op vooruitstrevende businessmodellen en neemt ons mee aan de hand van sprekende voorbeelden uit verschillende industrieën. Goran Gavric is CEO van TWTG, een bedrijf gespecialiseerd in industriële IoT-oplossingen. Als IoT-pionier zal Goran laten zien hoe de beloftes van een nieuwe technologie als IoT er in de praktijk uitziet.

Kijk de TableTalk TV terug
De TableTalk TV ‘Ondernemen met IoT’ vond plaats op 24 november. Kon je hier niet bij zijn? Niet getreurd: je kunt deze uitzending gewoon terugkijken. Hoe? Laat simpelweg hiernaast je gegevens achter. Dan kun je de TableTalk TV direct bekijken.

Veel plezier en inspiratie gewenst!

Meld je aan