Ondernemen met 5G

De 5G-technologie neemt jouw bedrijf mee naar een toekomst van ongekende mogelijkheden. Benieuwd welke mogelijkheden 5G jouw onderneming biedt en wat je kunt verwachten? Vul dan snel hiernaast je gegevens in en bekijk de TableTalk TV editie van 30 september, waarin je samen met Ed Achterberg en Deborah Nas het thema ‘Ondernemen met 5G’ gaat verkennen.

Ed Achterberg: 5G-toepassingen
Ed Achterberg is de oprichter en CEO van Telecompaper en volgt de belangrijkste ontwikkelingen in Telecom al sinds de oprichting van de sector. Hij neemt ons mee in de wereld van 5G en geeft voorbeelden van succesvolle toepassingen uit binnen- en buitenland.

Deborah Nas: succesvolle innovaties
Deborah Nas is als spreker, trendwatcher en professor aan de TU Delft actief om organisaties succesvol te laten innoveren. Zij geeft inzicht in hoe organisaties hun kans op succesvolle innovaties vergroten en wat je hier zelf aan kunt doen.

Bekijk deze TableTalk TV editie
Deze editie van TableTalk TV vond op 30 september plaats. Kon je hier niet bij zijn? Niet getreurd: je kunt deze aflevering van TableTalk TV gewoon terugkijken. Hoe? Door simpelweg hiernaast je gegevens achter te laten. Je kunt de webinar dan direct bekijken! Veel plezier en inspiratie gewenst!

Meld je aan