De klant verwacht in deze tijd dat je service biedt als Coolblue en bestellingen levert wanneer het uitkomt zoals Picknic. Hoe pas je je businessmodel hierop aan?
Dit stappenplan van het toonaangevende Business Models Inc. helpt je in zes stappen naar het upgraden van je businessmodel voor een (nog) betere klantbeleving.


Business Models Inc. is een internationaal designbureau, gespecialiseerd in strategie en innovatie dat helpt bedrijven waarde te creëren voor hun klanten. Het boek Business Model Generation van BMI is door USA Today uitgeroepen tot een van twaalf beste businessboeken allertijden.

De klant wil eenvoudig bestellen, soepel betalen, rappe levering en snelle klantenservice. Dat biedt uitdagingen voor ondernemers. Hoe voldoe je aan de hoge eisen? Hoe zorg je voor een geweldige klantbeleving zonder de megabudgetten van grote corporates? Slimme technologie biedt uitkomst. En het goede nieuws is: die technologie is goedkoper en makkelijker toegankelijk dan ooit. Hierbij zes stappen om je businessmodel up-to-date te krijgen. Zonder lange innovatietrajecten en hoge technologiebudgetten.

Schrijf je in en download onze whitepaper