Events

Schrijf je in voor ons webinar social media voor ondernemers

Tijdens ons webinar social media op 14 juni a.s. gaan we in op de vraag: Hoe kunnen kleine ondernemers met weinig tijd toch klanten werven op social met een aantal simpele tricks?

Ben je ZZP’er of heb je een eigen bedrijf? Dan weet je hoogstwaarschijnlijk wel dat social media een grote rol kan spelen bij het vinden van nieuwe klanten. Maar heb je daar ook de tijd voor naast je gewone werkzaamheden? Dat is vaak juist het probleem als je ondernemer of eenpitter bent. Vandaar dat wij op 14 juni a.s. een webinar organiseren vol praktische en tijdbesparende tips om klanten te werven via social media. Zonder dat dat je teveel tijd kost.

Social media is in de afgelopen jaren steeds professioneler geworden. Een beetje aannemer of tuinman heeft zijn eigen YouTube kanaal, post dagelijks een story van zijn klus op Instagram, houdt inspirerende Pinterest boards bij en handelt nieuwe aanvragen af via het Whatsapp nummer dat op de website staat. Of niet?

Schrijf je gratis in

In de praktijk blijkt het nog knap lastig om je social media accounts bij te houden als je voor je werk niet dagelijks achter de computer zit. Vandaar dat het de moeite loont om eens goed na te denken over welk kanaal het meest relevant is voor jouw bedrijf. Je hoeft echt niet op alle sociale netwerken actief te zijn. Beter kies je er eentje uit die bij je past, pakt dat ene netwerk heel goed aan.

Deze en andere tips komen uitvoerig aan bod tijdens het webinar op 14 juni a.s. We gaan ook in op vragen als:

  • Voorbeelden van succesvolle ondernemers in jouw branche
  • Video‚Äôs maken die meer succes hebben op Facebook of YouTube
  • Praktische tips om vandaag nog te starten met Instagram of Pinterest
  • Hoe zorg je voor meer bereik zonder dat het teveel tijd kost?
  • Welk social netwerk is het meest geschikt voor jouw bedrijf?
  • Welk social netwerk levert de meeste leads op?

[Schrijf je in voor het webinar social media]

Whitepaper social media

Deelname aan het webinar social media op 14 juni is volkomen gratis. Na afloop ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven voor de webinar bovendien een gratis whitepaper social media met daarin de meest handige tips nogmaals op een rijtje. Wil je dit event (en de whitepaper!) niet missen? Schrijf je dan nu in!

T-mobile
FOUNDERS
Schrijf je in voor ons webinar social media voor ondernemers