In de media zie je van alles over IoT voorbijkomen, wat vaak tot de verbeelding spreekt. Maar hoe kun je nou als ondernemer alledaagse dingen, zoals papier en een radiatorkraan, verbinden met IoT? Vul hiernaast je gegevens in en kijk de webinar ‘Alledaagse dingen verbinden met IoT’ van 26 november terug.

Alledaagse dingen verbinden met IoT
Maar liefst drie experts nemen je mee in de wereld van IoT. Winston Mendeszoon, CEO van Versius, heeft IoT vanaf het eerste begin omarmd. In zijn presentatie vertelt hij vanuit verschillende cases over waardecreatie door het gebruik van IoT. Piotr Zarobkiewicz is CEO van Ovon, waar slimme technologie wordt gecombineerd met het nieuwste op het gebied van Cloud AI-leren en machine-data. In zijn presentatie legt Piotr uit hoe Ovon’s slimme verwarmingssysteem werkt en waarom alledaagse dingen zakelijke kansen bieden. En Niels Postma is oprichter van startup Tapp.online, een bedrijf gespecialiseerd in het toevoegen van intelligentie aan papier. Hij licht de use-case toe van de launching customer: een internationaal pootaardappelen bedrijf.

Kijk de webinar terug
De webinar ‘Alledaagse dingen verbinden met IoT’ vond plaats op 26 november. Kon je hier niet bij zijn? Niet getreurd: je kunt deze uitzending gewoon terugkijken. Hoe? Laat simpelweg hiernaast je gegevens achter. Dan kun je de webinar direct bekijken.

Veel plezier en inspiratie gewenst!

Meld je aan