Als organisatie heb je continu te maken met nieuwe ontwikkelingen en veranderende omstandigheden. COVID-19 heeft ons geleerd hoe kwetsbaar bedrijven kunnen zijn. Wil je weten op welke manieren je de wendbaarheid van je bedrijf vergroot? Vul dan hiernaast je gegevens in en kijk de webinar ‘Digitale transformatie is een mindset’ van 29 oktober terug.

Een krachtige mindset in tijden van verandering
Wendbaarheid is een cruciale succesfactor als je bedrijf te maken krijgt met onverwachte omstandigheden. Twee experts geven je tijdens de webinar nieuwe inzichten. Paul Smit studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’. In zijn sessie gaat Paul in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hij neemt je mee in thema’s als samenwerking, innovatie en wendbaarheid. Niels van der Tang werkt als Connectivity Portfolio lead voor T-Mobile Ondernemen. Niels vertelt tijdens zijn sessie hoe T-Mobile ondernemers en organisaties ondersteunt op het gebied van bereikbaarheid en connectiviteit.

Kijk de webinar terug
De webinar ‘Digitale transformatie is een mindset’ vond plaats op 29 oktober. Kon je hier niet bij zijn? Niet getreurd: je kunt deze uitzending gewoon terugkijken. Hoe? Laat simpelweg hiernaast je gegevens achter. Dan kun je de webinar direct bekijken.

Veel plezier en inspiratie gewenst!

Webinar terugkijken