Innoveren met IoT

Inmiddels is de term IoT gemeengoed. Wat je er als ondernemer mee kunt, is afhankelijk van wat je ermee wilt bereiken. Benieuwd hoe je aan de slag kunt gaan met IoT? Vul dan snel hiernaast je gegevens in en bekijk het webinar van 12 november en leer samen met Gijs Mensing en John Tillema de ‘digital shift’ te maken met IoT en de toepassing ervan in de industrie.

Dit zijn de sprekers
Gijs Mensing is een out-of-the-box strateeg, innovatie ontwerper en creatieveling. Hij vertelt over de ‘digital shift’: een businessmodel strategie die zich focust op het gebruik van digitale technologie om buitengewone klantervaringen neer te zetten en continue waarde te leveren. John Tillema (CTO) studeerde af als productontwerper en is mede-oprichter van TWTG. John neemt ons mee in de opkomst van Internet of Things binnen het bedrijfsleven en wat de voordelen ervan zijn voor de industrie.

Bekijk deze webinar
Deze webinar vond op 12 november plaats. Kon je hier niet bij zijn? Niet getreurd: je kunt het webinar ‘Innoveren met IoT’ gewoon terugkijken. Hoe? Laat simpelweg hiernaast je gegevens achter. Je kunt het webinar dan direct bekijken! Veel plezier en inspiratie gewenst!

Meld je aan