Ons werk is stuk
We worden steeds digitaler met zijn allen. Maar gek genoeg leidt dit niet tot meer efficiëntie, of meer werkgeluk. Terwijl computers ons op dat vlak juist zouden moeten helpen. Vooral voor kenniswerkers, die uren achter een laptop zitten, is dit een bekende uitdaging.

Tijd om slimmer te gaan werken
Een laptop is geen veredelde typemachine, maar veel mensen gebruiken ‘m wel zo. Zonde natuurlijk. We hebben de techniek om dagelijks efficiënt en productief te zijn, maar maken hier geen gebruik van. Ook zijn er vele manieren van werken, maar toch blijven we hangen in de werkstandaard die nog uit de jaren ’50 stamt. Tijd dus om slimmer om te gaan met de tools, tijd en mogelijkheden die we tot onze beschikking hebben.

De experts gaan in gesprek
Martijn Aslander is trendwatcher, lifehacker, veelgevraagd spreker en auteur. Hij zit vol ideeën over onze digitale samenleving en is altijd bezig om de wereld te verbeteren. Hij richtte lifehacking.nl en digitalefitheid.nl op en is mede-oprichter van Permanent Beta.
Arjen Banach is spreker en organisatiefuturoloog. Met zijn fascinatie voor energie en organisaties is hij altijd op zoek naar manieren om organisaties te helpen naar betere werkvormen. Hij is een veelgevraagd spreker op het gebied van verandering en innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.  

Kijk deze TableTalk terug
Heb je de live editie gemist? Geen probleem: je kunt de TableTalk gewoon terugkijken. Laat hiernaast je gegevens achter en je krijgt een link van ons.

Veel plezier en inspiratie!