Heb jij een briljant idee hoe Internet of Things jouw onderneming kan helpen of wil je weten wat connectiviteit kan betekenen voor je processen, producten of diensten? Dan zit je hier goed, want De Ondernemer geeft in samenwerking met Futurelab een gratis (virtueel) inspiratiesessie weg ter waarde van 2500 euro!

Futurelab koppelt ondernemers met goede ideeën op het gebied van connectiviteit aan de slagkracht van corporates. Een goede ingeving is immers het halve werk, maar je moet het ook in de praktijk kunnen brengen.

Het Futurelab is er voor zowel de flitsende startup met een briljant idee tot de kapper om de hoek die graag zijn businessmodel wil vernieuwen. Denk je aan het ‘connected’ maken van je bedrijfsinstallaties of wagenpark? Of wil je gewoon weten hoe je je processen, producten of diensten kunt verbeteren met connectiviteit?

Meld je voor 24 november 2020 aan voor een gratis (virtueel) inspiratiesessie ter waarde van 2500 euro. Tijdens de sessie verken je onder leiding van Futurelab innovatiemanager Ewout Karel hoe je jouw innovatieve idee in de praktijk kunt brengen.

Deze winactie is gesloten!